Ferma piscicola si complex turistic cu o suprafata de 736 hectare evaluata la 7,360,000 EURO

6. Concluzii investitie Delta Dunarii

 

          Avand in vedere cele prezentate, consideram ca specificul Deltei Dunarii, precum si al zonei prezentata anterior, ofera un potential deosebit pentru dezvoltarea simultana a doua mari domenii de activitate, foarte profitable: acvacultura si turism, si permit recuperarea investitiei initiale intr-un timp foarte scurt.

          Delta Dunarii (a treia delta din Europa) atrage anual doar 70.000 de turisti, de 14 ori mai putin fata de alte delte europene mult mai mici ca suprafata, precum cea franceza (Delta Camarague) sau cea italiana (Delta del Po), din urmatoarele motive:

- exista doar 191 de unitati de cazare cu autorizatie de functionare;

- nu se face o promovare corespunzatoare Deltei Dunarii pe site-urile birourilor de promovare si informare turistica in strainatate;

- lipsa infrastructurii minime, alimentarii cu apa si ale reabilitarii drumurilor.

          Facem precizarea ca in zona Rosetti–Letea–Periprava, in imediata noastra vecinatate, au fost efectuate investitii recente si s-au pus bazele unui orasel modern in acest adevarat paradis pentru cei care doresc sa descopere o natura salbatica, o adevarata provocare pentru iubitorii de natural. Costul unei nopti de cazare in acest complex este de 100 euro.

         In final, precizam ca toate investitiile si contractele sunt realizate pe o singura societate care nu desfasoara alte activitati ce nu au legatura cu investitia. In consecinta, transferul tuturor drepturilor se poate realiza facil prin cesionarea 100% a drepturilor de proprietate a partilor sociale ale firmei.

         Pentru orice informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul de telefon: (+40) 733.000.033 sau pe adresa de e-mail: contact@ecoturism-delta-dunarii.ro

         In speranta unei bune colaborari in viitor,

        Va multumim,

S.C. ECOTURISM DELTA DUNARII S.R.L.

Danube Delta Dunarii