Ferma piscicola si complex turistic cu o suprafata de 736 hectare evaluata la 7,360,000 EURO
2.2 Investitiile actuale ale societatii
2.3 Prezentare generala
2.3.1 Amenajarea piscicola
2.3.2 Complex cladiri
2.3.3 Complex casute de vacanta
3.1.1 Construirea complexului all inclusive
3.1.2 Realizarea pachetelor turistice
3.1.3 Desfasurarea activitatii turistice in regie proprie
3.2 Acvacultura
3.2.1 Piscicultura
3.2.1 Alte activitati de acvacultura
3.3 Agricultura
4. Scurta Prezentare a Deltei Dunarii
Delta Dunarii este declarata monument al naturii, cea mai mare si mai bine conservata dintre deltele europei, in anul 1991 intrand in patrimoniul mondial al UNESCO, ca rezervatie a biosferei.
Delta Dunarii este declarata monument al naturii, cea mai mare si mai bine conservata dintre deltele Europei, in anul 1991 intrand in patrimoniul mondial al UNESCO, ca rezervatie a biosferei.
Delta Dunarii ofera turistilor mii de atractii. Este una din cele mai intinse zone umede din lume, care cuprinde 400 de lacuri, paduri de stejari si frasin, dune de nisip si plaje salbatice pe litoralul marin deltoic.
La acestea se adauga o imensa zona de stufaris ce confera Deltei o diversitate si o varietate a peisajului nemaintalnite in alte zone.
Mai trebuie adaugat ca aproape o treime din totalul speciilor de plante existente in Romania se afla in Delta.
Rezervatie Naturala, Delta Dunarii ascunde un tinut exotic cu peste 1.200 de specii de copaci si plante, cu cea mai bogata fauna ornitologica de pe continent, ce cuprinde mai mult de 300 de specii, printre care colonii rare de pelican, dar si ihtiologica, reprezentata de aproximativ 100 de specii dintre care heringul de Dunare si sturioni, de la care se obtine pretiosul caviar.
Aria detine cea mai mare rezervatie de tinuturi umede din Europa pentru ca acopera o suprafata de 2.681 km.
Ca urmare a acestui fapt, in anul 1990 UNESCO a inclus Delta Dunarii, cea mai noua forma de relief din tara, ferita de “progresul industrializarii”, printre rezervatiile biosferei.
Delta are ceva aparte, care te face sa te indragostesti iremediabil de ea: aerul, apa, vegetatia. Natura este superba, stuful, salciile, nuferii, florile rare, speciile de pesti si pasari pe care nu le gasesti in alta parte – lebede, pelicani.
In Delta Dunarii au fost clasificate peste 320 de specii de pasari. Dintre acestea, 170 de specii cuibaresc aici, restul doar poposesc in Delta, in migratie, zece specii fiind ocrotite de lege, unele fiind pe cale de disparitie.